UIMITOR! Cum a sărbătorit echipa Noroc Nimoreni câştigarea Cupei Moldovei



031 мая 2016
Foto: fmf.md
Moldovenii ştiu să se bucure la victorii! Echipa Noroc Nimoreni a sărbătorit câştigarea Cupei Moldovei la fotbal feminin pe un camion, care a fost decorat special cu panglici şi baloane.
Ideea de a celebra cucerirea trofeului in acest mod aparţine preşedintelui clubului Mihai Moisei.
El a luat exemplu de la Real Madrid.
Conform tradiţiei, formaţia spaniolă face turul de onoare prin capitala Spaniei după fiecare trofeu adjudecat.
"Deja s-a jucat Liga Campionilor, a câştigat Real Madrid. Noi tot aşa sărbătoare vrem dacă câştigă. eu le-am promis: Dacă câştigăm cupa, facem săbătoare cum s-a făcut la Real Madrid", a spus preşedintele Noroc Nimoreni, Mihai Moisei.
Scandând lozinci, echipa Noroc a pornit de la Chişinău, a trecut prin oraşul Ialoveni, satele Dănceni, Suruceni şi a ajuns la Nimoreni unde a continuat fiesta.
"E ceva deosebit. Am rămas şocată, cum ne-au spus de această idee, dar e interesant, vesel şi ceva diferit de alţii", a spus antrenoarea Noroc Nimoreni, Eugenia Miron.
"Nu mulţi ştiu de fotbal feminin, anume de echipa noastră. Cred că după evenimentul de azi o să afle de noi", a precizat jucătoare Noroc Nimoreni, Elena Cereşnea.
În finală Noroc a învins cu 2-0 formaţia Alga Tiraspol. Gruparea din Nimoreni a cucerit pentru a treia oară Cupa Moldovei la fotbal feminin.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑