VICTORIE! Hamilton a ajuns în semifinalele etapei a cincea a Campionatului Mondial de surfing



031 мая 2016
Foto: emaze.com
Performanţă incredibilă pentru Bethany Hamilton, sportiva care practică surf deşi şi-a pierdut braţul stâng după ce a fost atacată de un rechin.
Americanca, în vârstă de 26 de ani, a ajuns până în semifinalele celei de-a cincea etapă a Mondialului de surfing. Până a ajunge în penultimul act al competiţiei, Hamilton a eliminat-o şi pe Stephanie Gilmore, de şase ori campioană mondială la surfing.
În semifinale, Hamilton a fost învinsă Johanne Defay, care până la urmă a câştigat etapa. Sportiva din Franţa s-a impus în finală în faţa americancei Carissa Moore, acumulând cu şapte puncte mai mult.
Povestea lui Bethany Hamilton este una cutremurătoare. La vârsta de 13 ani, viața parea că s-a sfârșit pentru ea. Un rechin a atacat-o în timp ce facea surf și a lasat-o fără un braț.
Hamilton a revenit în sportul profesionist şi a reuşit să obţină rezultate remarcabile. Sportiva originară din Hawaii a câştigat şi două etape ale Mondialului de surfing în 2007 şi 2014.
Bethany Hamilton va participa şi în următoarea etapă a Campionatului Mondial de surfing femimin din acest sezon. Competiţia va avea loc în perioada 25 - 31 iulie în California.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑