PSV Eindhoven și-a trimis oamenii la București, după Dorin Rotariu



031 июля 2014

 

**VIDEO** PSV Eindhoven și-a trimis oamenii la București, după Dorin Rotariu

De ziua lui, dinamovistul Dorin Rotariu poate primi o ofertă de transfer la PSV Eindhoven. Marți, mijlocașul a împlinit 19 ani și ar putea serba în Olanda.

La meciul cu Oțelul, câștigat cu 4-0 de "câinii roșii" (DETALII AICI), mijlocașul a fost urmărit de mai multi scouteri din vest. Printre ei s-au aflat şi olandezii de la PSV Eindhoven, care îl monitorizează pe mijlocaşul care a marcat 11 goluri în 49 de partide pentru Dinamo.

"Sunt bucuros și mi-e drag, atunci când un jucător al meu e urmărit de cluburi importante din fotbalul european.", a declarat Flavius Stoican.

"Să dea Dumnezeu să fi fost real interesul, pentru că este foarte bine. Dacă Rotariu este urmărit de scouteri de la echipe așa bune, precum PSV, înseamnă că e bine.", a spus și președintele dinamovist Constantin Anghelache.

Unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, a spus că important este ca Dorin să joace, pentru a convinge și nu este alarmat în privința unui transfer în străinătate, spunând că va veni și acest moment: "Știu că sunt mai multe cluburi interesate de el, important e ca el să joace, să demonstreze și probabil că, atunci când va fi momentul, va reuși să plece și el afară".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑