Galtier a recunoscut interesul francezilor de la Saint-Etienne pentru Pușcaș: ”Poate fi o posibilitate!”



031 июля 2015

 

**VIDEO** Galtier a recunoscut interesul francezilor de la Saint-Etienne pentru Pușcaș: ”Poate fi o posibilitate!”

VIDEO ASA Târgu Mureș - AS Saint-Etienne 0-3. Oficialii celor de la St. Etienne şi ai celor de la Nantes au intrat în cursa pentru a obţine transferul atacantului român George Pușcaș (19 ani), care este jucătorul celor de la Inter Milano.

Însă italienii nu vor să se despartă definitiv de Puşcaş, astfel că doresc să includă în contractul de transfer al românului o clauză de răscumpărare a jucătorului în vârstă de 19 ani. Până în prezent, Inter, pe de o parte, şi Nantes sau Saint-Etienne, pe de altă parte, nu au căzut de acord cu privire la această clauză.

Antrenorul celor de la Saint-Etienne, Christophe Galtier, a recunoscut, ÎN DIRECT la microfonul Digi Sport, interesul pentru jucătorul român.

”Îl cunosc pe George, știu ce tip de fotbalist este. Pușcaș este un jucător bun, care are foarte mult potențial. Poate fi o posibilitate pentru noi”, a spus tehnicianul francezilor.

În afara lui Galtier, și Hamouma, autorul unei ”duble” de excepție la Târgu-Mureș, a spus că a auzit de această posibilă mutare.

Am auzit și eu vorbindu-se de George Pușcaș că ar putea veni la noi. Îl cunosc puțin. Dacă vine, nu poate decât să ne întărească, pentru că vine de la o mare echipă”, a spus jucătorul celor de la Saint-Etienne.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑