”Eroul” lui ASSE îi laudă pe români: ”Mi-a plăcut căpitanul lor. Vor încerca să câștige la retur”



031 июля 2015

 

**VIDEO** ”Eroul” lui ASSE îi laudă pe români: ”Mi-a plăcut căpitanul lor. Vor încerca să câștige la retur”

Romain Hamouma a reușit o ”dublă” de excepție în meciul ASA Târgu Mureș-Saint Etienne 0-3, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, dar rămâne modest și spune că a avut șansă la cele două goluri.

”Am avut și un pic de șansă la cele două goluri. Aș fi putut să înscriu și în prima repriză, dar atunci am prins încredere, reușind să marchez în a doua. Cred că sunt cele mai frumoase goluri din cariera mea. Dar, mai important, aceste goluri ne dau un avantaj important pentru retur.

Respectăm echipa română, știm că vor veni în Franța deciși să întoarcă rezultatul. Trebuie să fim serioși, pentru că s-au mai văzut cazuri”, a spus Hamouma.

Atacantul francez a avut numai cuvinte de laudă la adresa românilor, despre care spune că nu păreau a fi la prima prezență europeană. Mai mult, și-a ales și un favorit din echipa mureșeană.

„Mi-a plăcut mult căpitanul lui ASA, Mureșan. Sunt foarte buni jucători cei de la Târgu Mureș. Nu s-a văzut că pentru ei e primul meci în Europa”, a mai spus fotbalistul lui Saint Etienne.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑