Gabi Mureșan, atac la Vasile Miriuță: ”Probabil, am abordat greșit meciul!” / ”Voi discuta cu el”



031 июля 2015

 

**VIDEO** Gabi Mureșan, atac la Vasile Miriuță: ”Probabil, am abordat greșit meciul!” / ”Voi discuta cu el”

VIDEO ASA Târgu Mureș - Saint-Etienne 0-3. Gabi Mureșan a fost înlocuit în minutul 67 cu Ramiro Costa, dar decizia l-a nemulțumit total pe mijlocaș. Mureșan, nu numai că nu a dat mâna cu Miriuță, ba mai mult, la final, nu s-a sfiit să critice maniera de joc aleasă de către tehnician.

Fundașul la închidere a recunoscut că francezii au dat goluri frumoase, dar a și spus că a fost dezavantajat de poziția din teren pe care i-a trasat-o Miriuță.

”A fost un scor de neprezentare. Probabil, am abordat greșit meciul, deși am jucat cu cinci mijlocași. Nu am reușit să-i blocăm și toate golurile au venit din zona centrală. Dar, într-adevăr, au fost goluri frumoase.

Normal că m-a incomodat poziția avansată în care am fost nevoit să joc, dar am încercat să-mi fac treaba cât mai bine. Cum am spus, nu am reușit să ne apărăm, că până la urmă de aceea am jucat cu cinci mijlocași, ca să facem faza defensivă bine, dar adversarii au avut foarte multe ocazii”, a spus Mureșan, vizibil iritat.

Chestionat ce s-a întâmplat la momentul înlocuirii și dacă are un conflict cu Miriuță, Gabi Mureșan a replicat sec:

”Bineînțeles, orice jucător este nervos atunci când este înlocuit. Dar, eram supărat că eram schimbat și că am jucat prost. Atât, nimic mai mult.

Cât despre conflict, eu n-am conflict cu nimeni, eu sunt jucător, el este antrenor, e exact problema lui că m-a schimbat.”

Reacția lui Gabi Mureșan din momentul înlocuirii l-a pus pe gânduri și pe Vasile Miriuță, care a reaționat după meci.

”Asta este o chestiune internă, pe care o vom discuta noi în vestiar. Probabil a fost și supărat, el a fost și bolnav, poate de aceea a jucat mai slab. Nu i-a ieșit jocul cum și-a dorit, dar, repet, acestea sunt chestiuni interne pe care le voi rezolva eu”, a spus Miriuță.

Înaintea meciului cu Saint-Etienne, Vasile Miriuță a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că este foarte bucuros că poate conta pentru acest meci european și pe Gabi Mureșan, revenit după ceva probleme după o indigestie la stomac.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑