Rădoi, încurajat de foștii steliști înaintea returului cu Partizan: ”Steaua e mai valoroasă”



031 июля 2015

 

**VIDEO** Rădoi, încurajat de foștii steliști înaintea returului cu Partizan: ”Steaua e mai valoroasă”

Foștii steliști îl încurajează pe antrenorul Mirel Rădoi înaintea returului cu Partizan. ”Steaua e mai valoroasă și se va califica la Belgrad”, cred Novak Martinovic și Dorinel Munteanu.

Steaua va avea de partea sa cel puțin un suporter sârb la returul cu Partizan, de la Belgrad. Novak Martinovic nu a uitat de cei doi ani petrecuți în Ghencea și nici că a jucat până anul trecut la cea mai mare rivală a lui Partizan, Steaua Roșie Belgrad.

„Dacă Steaua iese pe teren și își face treaba cum știe și cum trebuie, nu o să fie problemă. Acolo o să fie mai ușor, o să aibă mai mult spațiu, publicul, atmosferă bună, o să fie o altă Steaua”, a declarat Martinovic, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Steaua are amintiri frumoase de la ultima vizită pe stadionul lui Partizan. În 2004, a învins-o cu 4-2 pe Zeleznik și a mers mai departe în Cupa UEFA. Dorinel Munteanu a fost tiular atunci, alături de actualul antrenor, Mirel Rădoi.

”Nu o văd atât de puternică pe Partizan. Sper că Steaua are potențial și a dovedit în foarte multe meciuri din deplasare că poate să revină și să marcheze”, a declarat ”Neamțul”, în direct la Fotbal Club.

Partizan nu a mai pierdut acasă din octombrie anul trecut. Returul cu Steaua pleacă de la 1-1 și va avea loc miercurea viitoare.

Sursa foto: Prosport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑