Conducerea Stelei, criticată de un fost oficial al FRF: ”Au luat numai jucători de pluton!”



031 июля 2015

 

**VIDEO** Conducerea Stelei, criticată de un fost oficial al FRF: ”Au luat numai jucători de pluton!”

Steaua s-a împiedicat de sârbii de la Partizan Belgrad, scor 1-1, în prima manșă din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, și visul de a ajunge în grupe pare tot mai greu de atins.

Până la returul de la Belgrad, care va stabili echipa calificată în play-off, oficialii Stelei trebuie să țină piept valului de critici legate de valoarea lotului pe care-l are la dispoziție Mirel Rădoi.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar și vicepreședinte al FRF, crede că Steaua se poate califica în faza următoare a competiției, chiar dacă lotul nu este unul extrem de valoros.

”Trebuie să recunoaștem că nu mai avem jucători de valoare și că nu depășim nivelul Ligii a 3-a din fotbalul dezvoltat. Gigi Becali a vrut să se încurajeze singur cu acea declarație legată de cea mai puternică echipă a Stelei, e adevărat că a și băgat bani în transferuri, vara aceasta, dar Steaua a luat numai jucători de pluton până acum”, a spus Dragomir, chestionat telefonic în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Fostul oficial al LPF a reclamat lipsa centrelor de juniori, a spus că la acest capitol doar Hagi merită felicitat, dar a și avut o reacție interesantă când a aflat că Dănuț Lupu este în studio.

”Dacă am mai avea în fotbalul de azi un Dănuț Lupu, l-am vinde cu 10-15 milioane de euro. Te-ai născut prea devreme, Dănuț. Oricum, singurul care poate fi felicitat pentru munca depusă este Gheorghe Hagi. Apropo de Steaua, nu vedeți că nu mai are ce jucători să ia din țară, poate doar de la Hagi să mai ia ceva”, a conchis Dragomir la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑