Brazilianul Boldrin a marcat un gol fabulos la Londra! Rezumatul partidei West Ham- Astra



031 июля 2015

 

**VIDEO** Brazilianul Boldrin a marcat un gol fabulos la Londra! Rezumatul partidei West Ham- Astra

Astra a reușit să plece de la Londra cu o remiză prețioasă, 2-2, în prima manșă a turului trei preliminar din Europa League, revenind de la 0-2 în nouă minute. Brazilianul Boldrin a marcat un gol fabulos în poarta lui Adrian.

Enner Valencia a deschis scorul pentru ciocănari în minutul 23, cu o lovitură precisă de cap, iar în minutul 51 italianul Mauro Zarate avea să majoreze diferența pentru formația de pe Boleyn Ground la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea, în care a trecut prin toată apărarea Astrei.

La opt minute după reușita lui Zarate, James Collins a văzut al doilea galben (pe primul îl primise patru minute mai devreme) și a fost eliminat, iar Astra a reușit să profite până la final de superioritatea numerică.

Fernando Boldrin a redus din diferență în minutul 71, când a trimis de la 25 de metri, din prima, cu stângul, direct sub transversala porții englezilor. Un gol fabulos, care a dat încredere elevilor lui Șumudică, aceștia reușind până la final să și egaleze.

Golul de 2-2 a fost, e adevărat, un autogol, Angelo Ogbonna înscriindu-și în proprie poartă la debutul într-o partidă oficială pentru West Ham.

Fernando Boldrin, autorul golului de 2-1 e la a doua reușită în tricoul Atsrei, el fiind adus în această vară la Giurgiu de la Concordia Chiajna. Brazilianul în vârstă de 26 de ani a înscris în ultima etapă din Liga 1, când Astra a câștigat, 2-1, pe terenul celor de la CSU Craiova.

Returul dintre Astra și West Ham se joacă pe 6 august, joi, de la ora 21:00.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑