De unde au plecat incidentele din Albania: "Suporterii Legiei au strigat tot meciul "Kosovo e Serbia"!"



031 июля 2015

**De unde au plecat incidentele din Albania:**

Meciul FK Kukesi - Legia Varşovia, din turul 3 preliminar al Europa League, a fost suspendat în minutul 51, după ce Ondrej Duda (foto sus), cel mai bun jucător al oaspeţilor, a fost lovit de o piatră aruncată din tribune. Fostul jucător al celor de la ACS Poli şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Edon Hasani (foto jos, în albastru), în prezent la Kukesi, a povestit pentru digisport şirul evenimentelor la meciul de la Tirana.

"Incidente au fost şi înaintea meciului. Suporterii polonezi strigau pe străzile din Tirana: "Kosovo e Serbia", sau alte scandări care i-au enervat pe fanii noştri. Apoi în timpul meciului, după marcarea primului gol, atacantul sârb, Nikolic, s-a bucurat arătând cu degetul mijlociu spre galeria echipei noastre. Fanii Legiei nu s-au oprit nici în timpul meciului şi au strigat întruna: "omorăţi albanezii", iar aceste lucruri i-au enervat pe fani", susţine mijlocaşul Edon Hasani, care a fost în apropierea lui Duda, când acesta a fost lovit de o piatră venită din tribună.

></p><p>Pentru a evita alte incidente, arbitrul meciului a decis că partida nu poate fi reluată, după minutul 51, deşi jucătorul slovac, Ondrej Duda, a fost bandajat şi a primit îngrijiri medicale. <strong>Scorul era 2-1 în favoarea celor de la Legia.</strong></p><p><em><strong>, a mai spus mijlocaşul albanez de 23 de ani.

Edon Hasani a fost adus în România de Vasile Miriuţă de la Litex Loveci pe când avea 21 de ani.

În urma incidentelor, cel mai probabil FK Kukesi va pierde la "masa verde" partida cu Legia şi va fi suspendată din competiţiile europene timp de 5 ani.

VIDEO cu incidentele:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑