Amendă dură pentru colegul lui Măţel: a făcut semne obscene către fani



031 июля 2015

**VIDEO** Amendă dură pentru colegul lui Măţel: a făcut semne obscene către fani

Dinamo Zagreb l-a amendat vineri cu 100.000 euro pe portughezul Paulo Machado, care a făcut un gen obscen (a arătat degetul mijlociu) spre suporterii clubului croat care l-au fluierat la ieşirea de pe teren la meciul cu Molde, marţi, la Zagreb, în UEFA Champions League.

"Am făcut o mare greşeală şi vreau să le cer scuze suporterilor, preşedintelui, antrenorului, întregii echipe şi familiei mele", a declarat mijlocaşul într-o conferinţă de presă.

"A fost un moment urât. Subliniez că-l regret şi că voi arăta pe teren cât îi respect pe suporteri şi pe Dinamo", a adăugat Machado.

Înlocuit în minutul 65 al meciul cu Molde, contând pentru manşa întâi a turului 3 preliminar al UCL, portughezul, fluierat la ieşirea din teren de suporterii clubului campion al Croaţiei, le-a răspuns acestora arătându-le degetul mijlociu, un gest care i-a adus un cartonaş roşu.

La Dinamo Zagreb, internaţionalul român Alexandru Măţel a fost înlocuit în minutul 56 cu portughezul Ivo Pinto (ex-CFR Cluj).

În timp ce presa locală speculează o posibilă concediere a lui Machado, antrenorul lui Dinamo, Zoran Mamic, a explicat că jucătorul va rămâne la club, "asumându-şi în acelaşi timp consecinţele" gestului său.

"Toată echipa vrea ca Paulo să rămână la club, însă, bineînţeles, el va plăti pentru daunele provocate pentru formaţie şi pentru el însuşi", a declarat Mamic, care a precizat că amenda de 100.000 euro va fi vărsată în fonduri de caritate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑