Zimbrii contra lupilor. Duminică se va juca cel mai aşteptat meci al etapei



031 июля 2015

 

Derby-ul dintre Zimbru şi Dacia este cel mai aşteptat meci al etapei a doua din Campionatul Moldovei. Reprezentanţii celor două cluburi spun că vor să obţină doar victoria în această partidă.

Mai mult: antrenorul galben-verzilor, Ştefan Stoica, a declarat ca echipa sa va fi imbatabilă în actuala ediţie a Diviziei Naţionale.

Înainte de partidă, galben - verzii spun că vor să obţină victoria în faţa "lupilor", pe care nu i-au mai învins din luna mai 2014. Atunci zimbrii s-au impus cu 2-0.

"Trebuie să se spargă cândva gheaţa. Să sperăm ca o să fie duminică. Sunt sigur de un singur lucru: atâta timp cât sunt la Zimbru, această echipă va pierde de puţine ori şi practic niciodată", a spus antrenoprul Ştefan Stoica.

"Noi o să ieşim pe teren şi o să ne batem mai mult ca decât ei. Cum ei vor victoria, noi de două ori mai mult. Suntem motivaţi pentru titlu, victorie, trofee", a menţionat mijlocaşul Zimbru Gheorghe Anton.

"Pot promite că vom lupta pe teren 90 de minute. Vom încerca să jucăm bine pentru fani şi sper că vom câştiga", a fost mesajul mijlocaşului Zimbru  Rui Miguel.

De partea cealaltă, reprezentanţii Daciei spun că echipa lor trebuie să câştige un nou meci împortiva Zimbrului.

"Probabil acesta este unul dintre cele mai dificile meciuri, ţinând cont de faptul că jucăm în deplasare. Va influenţa accesul suporterilor pe stadion şi susţinerea din partea fanilor Zimbru. Noi am mai învins Zimbru în deplasare şi ne-a plăcut acest lucru", a afirmat finanţatorul Daciei Chişinău Adlan Şişhanov. 

Conducerea "galben-verzilor" a permis fanilor rivalei să vină de această dată la stadion. Asta după ce la ultimul meci direct din sezonul trecut, aceştia au fost interzişi din cauza unei bătăi.

Tot duminică, se va disputa şi partida dintre Dinamo Auto-Tiraspol şi Zaria, iar etapa a doua din Divizia Naţională va lua start sâmbătă.

De la ora 18:00, Academia se va duela cu nou-promovata Speranţa Nisporeni pe stadionul din Ghidighici, în timp ce campioana Milsami va întâlni Saxan la Orhei de la aceeaşi oră.

Ultimul meci al primei zile din etapa a doua va fi confruntarea dintre Sheriff şi Petrocub Sarata Galbenă, duel care se va disputa la Tiraspol de la ora 19:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑