VIDEO / 2 victorii in 2 partide: Selectionata de fotbal feminin sub 17 ani a Moldovei se descurca de minune la Turneul de dezvoltare UEFA, gazduit de noi



031 июля 2015

Selectionata de fotbal junioare a Moldovei de pana la 17 ani, se descurca de minune la Turneul de dezvoltare UEFA, gazduit de tara noastra. Jucatoarele antrenate de Cristina Samson au reusit doua victorii in primele doua partide.


In prima zi a turneului de dezvoltare UEFA, fetele noastre au intalnit selectionata similara a Azerbaidjanului. Moldova a inceput tare si dupa doar 11 minute conducea cu 2 la 0. S-au remarcat Carolina Tabur si Veronica Cojuhari.

In partea secunda azerele au redus din diferenta, insa a fost doar un foc de paie. Pe final Ana Arnautu a stabilit scorul final de 3 la 1, cu un gol de la aproape jumatate de teren.

In cea de-a doua partida a turneului, selectionata Moldovei antrenata de Cristina Samson s-a impus cu acelasi scor de 3 la 1 in fata Bulgariei. Aceeasi Carolina Tambur a reusit si in acest meci deschiderea scorului, in doar minutul 4. In repriza secunda un gol curios de la mijlocul terenului a fost inscris din nou de Ana Arnautu, iar Moldova a preluat conducerea cu 2 la 0. A fost o partida cu un deznodamanr ca si tras la indigo cu cel din meciul cu Azerbaidjan. Sportivele din Bulgaria au inscris pentru 2 la 1, dar apoi scorul final de 3 la 1, a fost stabilit de Moldova prin golgheterul Carolina Tabur. In aceasta seara fetele noastre urmeaza sa joace al treilea meci din grupa, in fata Letoniei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑