Viata grea pentru echipele romanesti in Liga Europei: Targu Mures a pierdut cu 0-3 contra lui Saint-Etienne, iar Astra Giurgiu a facut egal cu West Ham, 2-2 - VIDEO



031 июля 2015

Viata grea pentru echipele romanesti in Liga Europei. Noul club al lui Alexandru Dedov, ASA Targu Mures, a cedat clar cu 0 la 3 in intalnirea cu formatia franceza Saint Etienne. In al doilea meci, Astra s-a descurcat mai bine si a reusit o egalitate, 2 la 2, in deplasare cu englezii de la West Ham.



ASA Targu Mures, noua echipa a mijlocasului nationalei Moldovei, Alexandru Dedov, a cedat in disputa de acasa, cu Saint-Etienne, din turul trei preliminar al Europa League. Experienta celei mai titrate echipe din Franta si-a spus cuvantul. Dupa ce vicecampioana Romaniei a avut o ratare uriasa, in debut, prin Mircea Axente, francezii au controlat meciul. Oaspetii au replicat prin transversala lui Hamouma, dupa care Diomande a reusit o executie extraordinara si a deschis scorul.

In repriza secunda, ASA a fortat egalarea, dar cei care au inscris au fost din nou francezii. Hamouma le-a spulberat sperantele romanilor cu alte doua goluri. Reusita a doua a fost una fantastica.

S-a incheiat 0 la 3 si formatia din Targu Mures pleaca in Franta cu sanse minime la calificare. In cea de-a doua partida a serii, in care a participat o echipa din Romania, Astra Giurgiu a reusit sa impresioneze, dupa un 2 la 2, in deplasarea cu West Ham. La Londra, gazdele au inceput tare si conduceau cu 2 la 0, dupa golurile lui Valencia si Zarate.

Insa cu jumatate de ora inainte de final Collins a fost eliminat, dupa ce a primit doua cartonase galbene in doar 4 minute, iar cu un om in plus, Astra a revenit in meci. Brazilianul Boldrin, a dat semnul revenirii cu un gol superb.

Baietii lui Marius Sumudica au fortat pe final si au reusit egalarea in minutul 82, cand Ogbonna a deviat nefericit in propria poarta. S-a incheiat 2 la 2, iar Astra poate spera la calificarea in play-off-ul Europa League. Retururile celor doua partide vor avea loc joia viitoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑