Pete Kostelnick a câştigat Maratonul Nutrimatix. A ajuns la finiş în mai puţin de 23 de ore



031 июля 2015
foto: journalstar.com

Pete Kostelnick a câştigat ediţia din acest an a Maratonului Nutrimatix. Americanul a ajuns la finiş în aproximativ 24 de ore după ce a parcurs 217 de kilometri. 

Maratonul Nutrimatix este una dintre cele mai dure competiţii din lume. Participanţii trebuie să alerge 217 kilometri din Death Valley până în Mount Whitney. La ediţia din acest an au participat 97 de sportivi, iar startul a fost dat la o altitudine de 85 de metri deasupra nivelului mării, asta fiind cea mai mică din America de Nord.

Concurenţii au avut parte de o cursă dificilă atât prin munţi cât şi pe şosea, iar temperatura în timpul zilei se ridica până la 38 de grade Celsius.

Recordul acestui Maraton a fost stabilit în 2007 de Valmir Nunez care a ajuns la finiş în 22 de ore, 51 de minute şi 29 de secunde. Totuşi, în acest an brazilianul de 51 de ani a abandonat cursa.

Ediţia a 38-a a fost câştigată de Pete Kostelnick. El a încheiat Maratonul în 23 de ore, 27 de minute şi zece secunde. Astfel, analistul financiar din Lincoln şi-a îmbunătăţit rezultatul de anul trecut cu aproape şapte ore.

"Fiecare dintre noi are parte de zile bune şi de zile rele. Eu am avut parte de una bună, iar ceilalţi nu prea. Am profitat de acest lucru. Îmi pare rău pentru ei, dar sunt fericit în acelaşi timp", a spus Pete Kostelnick

Pe locul doi s-a clasat mexicanul Oswaldo Lopez, în timp ce podiumul a fost completat de australianul Mick Thwaites.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑