Ilfovenii acuză arbitrajul din meciul cu CFR Cluj: "Sunt lucruri care se văd!"



031 июля 2015

 

**VIDEO** Ilfovenii acuză arbitrajul din meciul cu CFR Cluj:

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari 2-0. Golul care a închis tabela în Gruia, a venit după un penalty obţinut de Adrian Păun şi transformat de acelaşi jucător.

Ilfovenii l-au acuzat pe centralul Lucian Rusandu că a dictat prea uşor punctul cu var după duelul dintre Păun şi Alin Zaharia.

"Sunt nişte lucruri care se văd, mai ciupesc din când în când şi arbitrii. Ei spun după aceea, da, am greşit, asta e... Mergem mai departe, punctele rămân la cei care câştigă. Am pierdut şi anul trecut cu Chiajna la fel", a declarat jucătorul ilfovenilor.

Daniel Pancu s-a transferat în această săptămână la FC Voluntari şi a semnat un contract pe un an cu ilfovenii. Conducătorii speră ca jucătorul de 37 de ani să debuteze la prima echipă peste două săptămâni, în meciul cu Dinamo.

"Îl aşteptăm pe Pancu. Cu siguranţă ne va ajuta. Sper să fie cât mai repede în forma fizică corespunzătoare pentru a juca un meci întreg. Se antrenează, sper să se antreneze cât mai bine şi să intre în primul 11, să ne ajute. Cu siguranţă e un jucător exponenţial pentru România şi va fi numai de învăţat de la dânsul", a adăugat Maftei.

Căpitanul lui FC Voluntari a fost huiduit pe toată durata partidei de fanii din Gruia, după ce s-a judecat cu CFR pentru neplata datoriilor băneşti. Clubul fusese depunctat cu 8 puncte de comisiile FRF, dar şi-a recuperat toate cele 24 de puncte din sezonul trecut, la TAS.

"Pentru mine, e un capitol încheiat, acest club nu mai există. Voi trece pe lângă ei (n.r. conducătorii de la CFR), nici nu-i salut, pentru că atunci când cineva te fură nu e normal să mai stai de vorbă cu acele persoane", a încheiat fostul rapidist.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑