Tahar se teme de un atacant al Botoșaniului: "Văd că a început bine sezonul!"



031 июля 2015

 

**VIDEO** Tahar se teme de un atacant al Botoșaniului:

Steaua se va deplasa sâmbătă pe terenul lui FC Botoșani pentru meciul cu revelația sezonului precedent din Liga 1.

Unii dintre campionii României sunt foarte conștienți că plusul de odihnă îi va transforma pe moldoveni într-un adversar foarte periculos, iar mijlocașul Aymen Tahar, fost coleg cu Dan Roman la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre acest meci.

"Atmosfera la noi în echipă este bună, antrenorul este optimist și abia așteptăm meciul. Sper să câștigăm cu Botoșani! Suntem un pic obosiți, dar asta e viața de fotbalist. Suntem 25-26 de jucători și e normal să joace toți. Vom deveni o echipă foarte bună când grupul se va cunoaște. Eu am jucat cu Dan Roman anul trecut, am văzut că a început bine acest sezon. Este un jucător periculos. Este prieten cu mine, am mai jucat împreună" , a spus Aymen Tahar la conferința de presă organizată înaintea partidei.

Dan Roman a fost transferat în această vară la FC Botoșani, după cinci sezoane la Gaz Metan Mediaș, pentru care a marcat 18 goluri în Liga 1. Acesta a fost decisiv în returul cu Tskhinvali, din preliminariile UEFA Europa League, după ce a marcat de două ori în deplasare.

În Liga 1, Dan Roman a marcat sezonul trecut un gol contra Stelei, dar Gazul s-a înclinat cu scorul de 1-2.

Meciul FC Botoşani - Steaua, din etapa a patra a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑