CFR Cluj, de neoprit în Liga 1! Bogdan Vintilă: "Le-a trecut glonțul pe la ureche și ne-a nimerit pe noi"



031 июля 2015

 

**VIDEO** CFR Cluj, de neoprit în Liga 1! Bogdan Vintilă:

VIDEO CFR Cluj - FC Voluntari 2-0. CFR Cluj a făcut uitată penalizarea cu șase puncte, dictată de Comisiile FRF. Echipa din Gruia a adunat două victorii și două remize și a început să urce în clasament. Francisc Dican are o serie impresionanta pe banca ardelenilor - a pierdut doar două dintre cele 15 meciuri cu el la conducere.

Alexandru Păun, de la CFR Cluj, a declarat: "CFR e o candidată pentru primele 6 locuri zic eu, acesta e obiectivul nostru și acest lucru este important în acest moment!"

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FC Voluntari, a adăugat: "Celor de la CFR le-a trecut glonțul pe la ureche, dar ne-a nimerit pe noi. Trebuie să fim mai atenți data viitoare".

Jucător al CFR-ului între 2010 și 2014, Vasile Maftei nu a avut parte de cea mai bună primire în Gruia. "M-au huiduit simpatizanții din Gruia, că suporterii adevărați sunt cei ai lui U Cluj, nu cei de aici. Ei au uitat foarte repede ce am făcut pentru această echipa. Voi trece pe lângă ei (n.r. conducătorii de la CFR), nici nu-i salut, pentru că atunci când cineva te fură nu e normal să mai stai de vorbă cu acele perosane".

Vasile Maftei a contribuit decisiv la titlul câștigat de CFR, în 2012. A înscris în minutul 94 al meciului cu Voința Sibiu, din etapa a 32-a. Feroviarii au câștigat titlul cu un punct avans față de FC Vaslui.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑