Tony Stewart şi-a anunţat întoarcerea în campionatul Sprint Cup



031 августа 2014
www.walldesk-hd.com

Triplul campion în NASCAR, Tony Stewart şi-a anunţat întoarcerea în campionatul Sprint Cup după aproape o lună de la cursa din New York, în care a decedat Kevin Ward. Stewart, care a fost implicat direct în tragicul accident, a declarat că doar întoarcerea în curse îl va ajuta să revină la o viaţă normală.

"Mi-e dor de echipa mea, de colegii mei. Mi s-a făcut dor ce maşina mea de curse. Cred că revenirea mea în curse mă va ajuta să trec peste acest moment greu din viaţă", a declarat Stewart.

Tony a refuzat însă să vorbească despre accident: "Înţeleg că aveţi o mulţime de întrebări şi vreţi cât mai multe răspunsuri. Însă, eu trebuie să respect investigaţiile care se desfăşoară acum şi nu pot răspunde la întrebări. Emoţional, nici nu aş putea să o fac"

Tragedia în urma căreia a decedat Kevin Ward s-a produs pe 9 august, în timpul unei curse demonstrative de la New York, în care piloţii din NASCAR au condus nişte carturi gigante.

Maşina lui Ward a fost scoasă de pe carosabil, iar acesta a ieşit înfuriat pe traseu unde a fost lovit puternic de maşina condusă de Stewart. Medicii care se aflau în apropiere nu l-au mai putut ajuta pe sportivul în vârstă de doar 20 de ani, iar acesta a murit în drum spre spital.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑