Fanii lui Liverpool sunt în aşteptarea debutului lui Mario Balotelli



031 августа 2014

 

Fanii lui Liverpool sunt în aşteptarea debutului lui Mario Balotelli care poate juca pentru prima dată în tricoul cormoranilor în deplasare cu Tottenham, din a treia etapă din Premier League.

Antrenorul echipei, Brendan Rodgers a confirmat că Balotelli va juca în acest meci, dar a menţionat că rezultatul echipei nu va depinde atât de mult de vârful italian.

"Nu va fi un show al lui Mario Balotelli. El este un jucător talentat, dar va avea mult de lucru. Noi avem mai mulţi jucători de top în lot, iar singura vedetă a echipei mereu va fi doar echipa", a spus antrenorul.

Cel mai probabil, Balotelli va face pereche în atac cu internaţionalul englez, Daniel Sturridge. Cei doi vor avea presiunea rezultatului din sezonul trecut, în care Liverpool a zdrobit Tottenham pe White Hart Lane cu 5-0.

"Victoria cu 5-0 din sezonul trecut, de pe White Hart Lane, a fost obţinută foarte greu. Am prins o zi bună atunci şi ne-a mers jocul. Am presat adversarul şi am jucat organizat. Şi calitatea jocului a contat mult. Din această cauză ne aşteapă un meci şi mai greu", a declarat Rodgers.

Vicecampioana Angliei, Liverpool a început sezonul cu o victorie în faţa lui Southampton, scor 2-1, dar a pierdut în etapa a doua pe terenul marii rivale, Manchester City, cu 1-3. Meciul dintre Tottenham şi Liverpool se va juca duminică, de la ora 15:30.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑