Alessandro Del Piero s-a transferat în India, unde a semnat cu Delhi Dynamos



031 августа 2014

 

Alessandro Del Piero nu se lasă de fotbalul profesionist. Atacantul italian, în vârstă de 39 de ani, s-a transferat în India, unde a semnat pe o perioadă de un an cu formaţia Delhi Dynamos. Echipa va participa la primul campionat unificat de fotbal al Indiei. Până acum, toate competiţiile fotbalistice din această ţară se desfăşurau pe regiuni.

"Sunt bucuros că am semnat cu un club din Superliga indiană. Voi face parte dintr-o echipă care va intra în istorie ca una dintre participantele primului campionat al acestei ţări. Mă simt mândru să fiu ambasadorul fotbalului de aici" - a declarat fotbalistul pe site-ul său oficial", a spus fotbalistul

Ultimele două sezoane, veteranul italian le-a petrecut în Australia, unde a jucat la FC Sydney. La acest club, fotbalistul a reuşit să marcheze 24 de goluri în 48 de meciuri. Adevărata glorie, Del Piero a cunoscut-o la Juventus, unde a jucat în 513 meciuri, în care a înscris 208 goluri, între anii 1993 şi 2012, dar şi la naţionala Italiei, cu care a câştigat titlul mondial în 2006.

Prima ediţie a Superligii Indiei la fotbal va începe pe 12 octombrie. În afară de Del Piero, în India au ajuns portarul englez David James şi fostul internaţional francez David Trezeguet.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑