Mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal "Zimbru", blocaţi de poliţie. VEZI IMAGINI EXCLUSIVE



031 августа 2014
Foto: romanianultras.net

Un autocar şi mai multe maşini cu suporteri ai echipei de fotbal "Zimbru" au fost oprite de poliţie lângă satul Speia, raionul Anenii Noi. Suporterii urmau să ajungă la meciul dintre "Zimbru" şi  FC" Dacia" care are loc pe stadionul din Speia.

Incidentul s-a produs cu o oră și jumătate înaintea meciului dintre Dacia și Zimbru, din campionatul Moldovei.

Potrivit fanilor, forțele de ordine şi angajaţii unei firme de pază au blocat traseul şi nu le-au permis să-şi continue drumul spre stadion, iar câtiva suporteri au fost atacaţi de angajaţii firmei de pază.

"Mergeam liniştit spre stadion, pentru a susţine echipa noastră şi în apropiere de Speia am fost opriţi din motive necunoscute. Nu ne-au explicat motivul", a spus un fan.

"Au fost pentru verificare stopate trei unităţi de transport, microbuze cu pasageri, care erau fanii clubului de fotbal Zimbru. S-au verificat actele, după verificare s-a permis deplasarea la meciul de fotbal", a declarat un poliţist.

După mai bine de o oră, suporterilor li s-a permis să meargă spre stadion. Acolo însă surpriză, fanii Zimbrului nu au fost lăsaţi să intre pe stadion.

Oficialii celor de la Dacia au confirmat că firma de pază a fost angajată de către aceştia, dar vice-preşedintele echipei, Ruslan Kmit a declarat că vina pentru că fanii Zimbrului nu au fost lasaţi să intre la meci o poartă şefii Zimbrului.

"Am primit o scrisoare cu două zile înainte de meci, semnată de domnul Igor Oprea, în care se spunea că Zimbru nu va avea un grup oficial de suporteri. În legătură cu aceasta, în regulament este foarte clar scris, un club care joacă în deplasare trebuie să anunţe cellălalt club despre numărul suporterilor. Ei singuri au scris că fani nu vor fi, din această cauză sectorul oaspeţilor este gol. Clubul Zimbru a zis că ei nu au suporteri", a punctat vice-preşedintele Dacia, Ruslan Kmit.

Acesta nu este primul caz când suporterii Zimbrului sunt opriti de poliție la Speia. Acest lucru s-a întâmplat şi în sezonul trecut, când după partida dintre Dacia si Zimbru au avut loc altercații dintre fanii celor două echipe. Atunci poliția a oprit autocarul fanilor si a interogat pe câțiva dintre ei. Derby-ul dintre Dacia şi Zimbru s-a încheiat până la urmă nedecis, scor 0-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑