Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminată în optimile de finală de la US Open



031 августа 2014

 

Surpriză mare la US Open. A treia favorită la câștigarea trofeului, cehoaica Petra Kvitova, a fost eliminată în optimile de finală de sârboaica Aleksandra Krunic. Serena Williams și-a păstrat statutul de favorită principală și a trecut de Varvara Lepchenko, în timp ce pe tabloul masculin Novak Djokovic și Andy Murray merg și ei mai departe la „Flushing Meadows”.

Petra Kvitova a părăsit prematur ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open. A treia tenismenă a lumii a întâlnit-o în turul al treilea pe sârboaica Aleksandra Krunic, jucătoare aflată pe locul 145 în clasamentul WTA. Kvitova nu s-a regăsit pe terenul de joc și astfel după o partidă care a durat o oră și 39 de minute, Aleksandra Krunic s-a impus în două seturi identice, scor 6-4, 6-4.

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, nu a avut probleme în fața compatrioatei sale, Varvara Lepcenko. Serena a câștigat meciul în două seturi, scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală la “Flushing Meadows”.

Pe tabloul masculin, liderul ierarhiei ATP, sârbul Novak Djokovic, a trecut în trei seturi de favoritul gazdelor, Sam Querrey, scor 6-3, 6-2, 6-2.

Britanicul Andy Murray îl urmează pe Novak Djokovic în “sferturi” după ce s-a impus în fața rusului Andrei Kuzneţov, în patru seturi, scor 6-1, 7-5, 4-6, 6-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑