Gigi Becali a lăudat jocul Stelei, dar a fost luat la rost de fanii prezenți la stadion: "N-am bani, ce să facem?"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Gigi Becali a lăudat jocul Stelei, dar a fost luat la rost de fanii prezenți la stadion:

VIDEO Steaua - Viitorul 1-0. Alexandru Chipciu nu a marcat în poarta echipei lui Gică Hagi, dar a fost în vervă în atac, a produs multă panică în careul advers și a avut câteva oportunități de a șuta periculos.

După meci, Adi Popa, Nicolae Dică și Gigi Becali și-au manifestat susținerea pentru mijlocașul în vârstă de 26 de ani, de pe urma căruia Steaua va obține o sumă importantă de transfer. Cel puțin, asta crede patronul roș-albaștrilor, care a declarat la Digi Sport: "Chipciu este tot Chipciu, ați înțeles? Ce formă, neformă, tot Chipciu rămane, tot valoros jucător este și o sa fie! Pe Chipciu o să iau 6 milioane!".

Despre meciul cu Viitorul, Becali a adăugat: "Sunt mulțumit, de ce să nu fiu mulțumit? Echipa a obosit, a jucat frumos, emoții mari n-am avut, nici nu a fost prea mare risipă de energie. Am avut și ocazii, puteam să marcăm și golul doi. Vezi, fotbalul ăsta ce înseamnă? Stres, alea, alea".

Fanii prezenți în tribunele Arenei Naționale l-au luat la rost pe Becali, căruia i se reproșează calitatea lotului actual al echipei. Un suporter i-a transmis afaceristului: "Cu echipa asta nu terminăm nici pe 8, nea Gigi!". Replica patronului a fost seacă: "N-am bani, ce să facem?".



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑