De ce a fost Steaua sufocată de Viitorul în repriza a doua: "Am coborât, băieții au spus că sunt puțin obosiți"



031 августа 2015

 

**VIDEO** De ce a fost Steaua sufocată de Viitorul în repriza a doua:

VIDEO Steaua - Viitorul 1-0. Campiona a câștigat ultimul meci de campionat dinaintea pauzei internaționale, la capătul unor săptămâni grele, în care echipa lui Mirel Rădoi a jucat constant din 3 în 3 zile și a trebuit să gestioneze oboseala acumulată.

Jucând pe terenuri dificile precum cele de la Craiova (2-1) și Trondheim (1-0), steliștii au învins Viitorul după un joc economicos, în care defensiva a fost principala grijă a roș-albaștrilor. 

După meci, antrenorul secund Nicolae Dică a preluat sarcinile lui Mirel Rădoi și a vorbit cu jurnaliștii despre rezultatul înregistrat pe Arena Națională. Fostul golgheter al Ligii 1 a explicat de ce Steaua a redus tempoul în repriza secundă, când gazdele doar au apărat avantajul.

Nouă partide au jucat steliștii în luna august, în toate competițiile.

"Ne așteptam la un meci foarte greu, Viitorul este o echipă foarte bună. Consider că a fost un meci echilibrat, practic prima repriză am reușit să stăm cu linia de fund mai sus, în repriza a doua am coborât puțin, pentru că băieții au spus că sunt puțin obosiți și deliberat am cedat puțin teren.

Per total am făcut o partidă bună, vorbisem că Viitorul are probleme pe tranziția negativă, să ne retragem puțin, iar apoi pe tranziția pozitivă să reușim să avem ocazii. În a doua repriză Viitorul a avut o posesie mai bună, dar nu a avut ocazii așa mari de a marca", a analizat Nicolae Dică, vorbind și despre faptul că Steaua are doar 3 jucători convocați la lotul național:

"Eu mi-aș dori ca majoritatea jucătorilor români care joacă la noi să fie la echipa națională. E bine că cei trei sunt la echipa națională, în viitorul apropiat vom încerca să folosim cât mai mulți români, sperăm să avem din nou 5-6 jucători la echipa națională", a mai declarat Dică.

Despre conflictul cu CSA Steaua, care amenință clubul actual cu retrogradarea, Nicolae Dică a opinat succint: "Când am venit la această echipă, era același patron, când am venit să antrenez era același patron, jucătorii sunt aceiași care erau acum trei ani și este aceeași echipă de acum șapte ani. Suporterii trebuie să fie alături de echipă, pentru că acum doi ani se bucurau alături de acești jucători. Din câte văd eu, Armata vrea să distrugă o echipă ca Steaua, singura care face rezultate în Europa".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑