Lemnaru a refuzat să execute penalty-urile Petrolului: "Mi-a zis că are picioarele grele, că nu poate să bată"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Lemnaru a refuzat să execute penalty-urile Petrolului:

Cu doar un punct în nouă etape, petroliştii nu se vor întâlni prea des cu şansa avută la meciul pierdut cu liderul Astra. Dacian Varga şi Lucian Marinescu au ratat câte un penalty, primele primite de Petrolul în acest sezon. Atacantul Valentin Lemnaru era favoritul lui Eusebiu Tudor, antrenorul revenit pe banca ploieştenilor după şase ani.

Valentin Lemnaru a declarat: "Mă bucur că a avut încredere în mine, dar în acel moment nu am considerat că sunt în stare să bat acel penalty". Eusebiu Tudor, antrenorul Petrolului, a vorbit despre faze: "La al doilea penalty mi-a zis că are picioarele grele, că nu poate să bată. În momentul în care mi-a spus asta nu aveam cum să-l mai pun să bată și atunci a bătut Marinescu".

Silviu Lung junior a fost eroul Astrei la Ploieşti. S-a revanşat pentru gafa din Olanda, care i-a oprit pe giurgiuveni din drumul spre grupele UEFA Europa League. Dani Coman, președintele Astrei, a declarat: "În afara faptului că este un portar extraordinar, este și un băiat de caracter și chiar am fost afectat de ceea ce s-a scris în presă în zilele de după jocul din Olanda".

Pentru Silviu Lung, meciul de la Ploieşti a fost abia al doilea fără gol primit în nouă etape.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑