Falcao a marcat, Chelsea a pierdut! Cum a ajuns Mourinho de la titlul de campion la locul 12



031 августа 2015

**VIDEO** Falcao a marcat, Chelsea a pierdut! Cum a ajuns Mourinho de la titlul de campion la locul 12

Cu doar patru puncte acumulate în primele patru etape de Premier League, Chelsea a început foarte greu campionatul și tocmai a pierdut pe teren propriu contra lui Crystal Palace, scor 1-2. A fost doar cea de-a doua înfrângere acasă pentru Jose Mourinho în 100 de partide disputate pe "Stamford Bridge" ca manager al lui Chelsea, în BPL.

A fost 0-0 la pauză, dar meciul s-a aprins după pauză. Sako a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 65, cu un șut puternic din centrul careului, doar pentru ca Radamel Falcao să egaleze în minutul 79, cu o lovitură de cap plasată genial la colțul scurt - prima sa reușită la Chelsea. Dar a durat 120 de secunde până când Joel Ward a făcut 2-1 pentru Palace, cu un cap din apropiere.

S-a terminat 2-1, iar Chelsea este deja la 8 puncte în spatele liderului Man. City. Cu Palace, Chelesa a avut puține ocazii de gol, acestea fiind semnate de Diego Costa și Cesc Fabregas, în prima parte. Ziariștii englezi au descoperit că flancul drept al defensivei londonezilor, ocupat de Branislav Ivanovic, a fost punctul slab al "albaștrilor" în weekend (foto), nu mai puțin de 50% din atacurile oaspeților din prima repriză fiind purtate pe banda sârbului, care a și greșit la golul 2.

></p><p>Pentru Crystal Palace a fost doar cea de-a doua victorie din istorie pe

Pedro a fost cel mai periculos jucător al lui Chelsea, provocând 5 faze periculoase, câte au construit în total Hazard și Willian. Eden Hazard, starul din sezonul trecut, a fost din nou marcat la sânge de mai mulți adversari și Jose Mourinho nu s-a putut baza pe sclipirile belgianului. "Nu meritam să pierdem, dar a fost un meci dificil. Trebuia să fie egal, ceea ce oricum era rău pentru noi, dar nu meritam eșecul", a declarat la final Jose Mourinho. 

Echipa lui Chelsea: Courtois - Ivanovic, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Fabregas, Matic, Pedro, Willian, Hazard, Diego Costa. Au mai jucat Loftus-Cheek și Falcao.

Cu acest bilanț de patru puncte în patru etape, Chelsea devine a doua cea mai slabă campioană într-un start de sezon, după Blackburn Rovers (1995/1996). Londonezii au cel mai slab bilanț defensiv din 1971 încoace (9 goluri primite în primele patru meciuri), în vreme ce Crystal Palace e cea mai bună echipă din Anglia pe teren străin în 2015: 25 de puncte în ultimele 9 meciuri, câte a strâns și Arsenal. După pauza internațională, Chelsea va juca împotriva lui Everton, iar Crystal Palace cu Man. City.

76 de victorii în 100 de meciuri de campionat are Mourinho cu Chelsea

26 de șuturi a trimis Chelsea spre poarta lui Crystal Palace, doar 9 fiind cadrate

64% a fost posesia balonului în favoarea gazdelor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑