De Rossi critică politica de transferuri a lui Juve: ”Unii pot fi înlocuiți, alții nu!”



031 августа 2015

 

De Rossi critică politica de transferuri a lui Juve: **”Unii pot fi înlocuiți, alții nu!”**

VIDEO AS Roma - Juventus 2-1. Campioana Italiei are cel mai slab start al ei de sezon din istoria Serie A TIM, motiv de a fi criticată din toate părțile.

Daniele De Rossi (32 de ani), folosit fundaș central de către AS Roma, integralist în derby-ul contra torinezilor, crede că Juventus a slăbit foarte mult pentru că oficialii clubului nu au reușit să-i înlocuiască în mod corespunzător pe Carlos Tevez, Andrea Pirlo sau Arturo Vidal.

Golurile marcate de Miralem Pjanic și de recent transferatul Edin Dzeko au fost suficiente pentru ca Roma să se impună în fața lui Juventus, care n-a mai avut forța decât de a marca golul de onoare prin Paulo Dybala.

De Rossi crede că pierderea celor trei nume importante din angrenajul lui Juve, care a cedat și în prima etapă, acasă, contra lui Udinese, este o mare lovitură pentru vestiarul echipei, care a dominat fotbalul italian în ultimii ani.

”Juve a creat un ciclu bazat pe anumiți jucători. Unii pot fi înlocuiți, alții nu. Ai nevoie de timp pentru a înlocui fotbaliști precum Vidal sau Tevez. Plus că nimeni nu-l poate înlocui pe Pirlo”, a mai spus jucătorul Romei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑