Zi neagră pentru românii din Serie A! Tătărușanu a încasat unul dintre golurile etapei



031 августа 2015

Zi neagră pentru românii din Serie A! **VIDEO** Tătărușanu a încasat unul dintre golurile etapei

După victoria cu 2-0 obținută în fața lui AC Milan în prima etapă, Fiorentina s-a înclinat duminică în deplasarea de la AC Torino, scor 1-3, deși echipa lui Paulo Sousa a deschis scorul. Reușita lui Marcos Alonso (10) a fost anulată de Moretti (67), Quagliarella (69) și Baselli (77).

Ciprian Tătărușanu a fost din nou titular la Fiorentina și a avut un reflex providențial în prima repriză, când s-a opus loviturii de cap expediate de Quagliarella. A venit însă șutul imparabil al lui Moretti, care l-a prins ușor ieșit pe internaționalul român, iar fostul stelist a ieșit apoi neinspirat dintre buturi pentru a-l bloca pe Quagliarella, care a făcut 2-1 în minutul 69, cu un șut bine plasat.

Daniele Baselli a închis tabela la Torino, cu un șut superb de la 25 de metri, la care Tătărușanu nu a mai putut interveni. Mijlocașul de la Torino a marcat unul dintre cele mai tari goluri ale etapei din Serie A, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-1.

În altă ordine de idei, Vlad Chiricheş a fost convocat la echipa naţională, însă Napoli nu l-a inclus în lot pentru ultimul meci din Italia, cu Sampdoria lui Walter Zenga. Fostul fundaş al Stelei a acuzat probleme musculare şi a fost lăsat acasă.

Fără el pe teren, Napoli a deschis scorul în minutul 9, prin Higuain. Acelaşi jucător a reuşit "dubla" treizeci de minute mai târziu (min. 39). Eder a marcat pentru Sampdoria în minutul 57, din penalty. A egalat în mai puţin de trei minute (min. 59), iar partida s-a încheiat 2-2.

După victoria din prima etapă, Lazio a cedat cu 0-4 pe terenul lui Chievo Verona, golurile fiind marcate de Meggiorini, Paloschi și Birsa. Ștefan Radu a fost integralist în defensiva lazială, care a pierdut primul meci al sezonului. Bogdan Lobonț nu a fost nici măcar rezervă la AS Roma, care a învins Juventus cu 2-1 pe teren propriu, în derby-ul etapei a doua.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑