Viitoarea adversară a Stelei, în vizită la Arena Națională. Cum s-au distrat arabii la stadion



031 августа 2015

 

**VIDEO** Viitoarea adversară a Stelei, în vizită la Arena Națională. Cum s-au distrat arabii la stadion

Steaua și-a aranjat deja un meci amical pentru perioada de pauză competițională, survenită ca urmare a celor două partide pe care România le va disputa în preliminariile pentru Euro 2016.

Astfel, sâmbătă, roș-albaștrii vor da piept cu arabii de la Al Ittihad Kalba, din liga a doua din Emirate, Până la întâlnirea cu elevii lui Mirel Rădoi, fotbaliștii care au disputat un meci de pregătire și cu Rapid, în Giulești, au fost duminică seară în vizită la Arena Națională.

Cei de la Al Ittihad Kalba au ajuns la arena de cinci stele din București cu ceva timp înaintea startului meciului dintre Steaua și Viitorul, scor 1-0. Îmbrăcați în treninguri, jucătorii au coborât din autocar pentru a se fotografia cu arena impunătoare. Atmosfera destinsă a fost întreținută și de un casetofon pe care rula muzica lor favorită.

După ce au zăbovit în fața tribunei oficiale mai multe minute, jucătorii de la Al Ittihad Kalba au surprins din nou, de data aceasta prin faptul că nu au intrat la meci. Ei s-au suit în autocar și și-au continuat drumul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑