Ultima zi de transferuri in Europa, astazi se dau marile lovituri! ULTIMA ORA. Ce surpriza: Pentru cine a facut United o oferta de 50 mil de euro



031 августа 2015
 width=
Manchester United oferta de 50 milioane de euro pentru Martial.

 

United, oferta de 50 mil € pentru Martial

 

Ce surpriza! Manchester United a facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru Anthony Martial, un atacant francez de 19 milioane de euro de la AS Monaco.

 

"Nu este de vanzare", a fost primul raspuns al clubului Monaco, dar Daily Mail scrie ca negocierile se vor purta si astazi, pana la miezul noptii, atunci cand se termina perioada de transferuri in majoritatea campionatelor din Vest.



Wolfsburg, oferta de 36 mil € pentru Draxler

 

Nemtii de la Wolfsburg au facut o oferta de 36 de milioane de euro pentru Julian Draxler, mijlocasul de 21 de ani de la Schalke, anunta calciomercato.com.

Si Juventus este in negocieri avansate pentru Draxler.

 

De Bruyne, oficial la City

 

Manchester City a confirmat oficial transferul belgianului De Bruyne. Acesta a devenit cel mai scump transfer al verii

 

Bayern l-a transferat pe Kingsley Coman de la Juve

Bayern Munchen si Juve au confirmat transferul lui Kingsley Coman, despre care vorbeam nu mai departe de ieri. Vedeti detalii mai jos in stire.

 

Dante, de la Bayern la Wolfsburg

Bayern Munchen l-a vandut pe internationalul brazilian Dante (31 de ani) la Wolfsburg, marea rivala la titlu si in acest sezon.

 

Mutarea a fost confirmata oficial.

 

"Dante si-a dorit sansa de a evolua mult mai constant, asa ca am decis sa ii respectam dorinta. Ii dorim tot binele din lume", a spus Karl Heinz Rummenigge.

 

Valencia l-a "furat" pe Abdennour de sub nasul Barcei

Aymen Abdennour a ajuns la Valencia pentru 30 de milioane de euro, dupa ce formatia de pe Mestalla l-a vandut pe Otamendi la City in schimbul unei sume de circa 45 de milioane.

 

Internationalul tunisian, in varsta de 26 de ani, era in fruntea listei de transferuri conducatorilor Barcelonei, dar Valencia s- amiscat mai repede si l-a convins pe acesta sa semneze pana in 2020.

 

"Valencia este un club mare al Spaniei si al Europei, nu am ezitat nicio clipa cand a venit oferta", a spus Abdennour.

 

Cum sa iei o teapa de 30 de milioane

Liverpool tocmai l-a imprumutat pe sarbul Lazar Markovic la Fenerbahce. Jucatorul, sosit in urma cu un an pentru 30 de milioane de euro, a bifat doar 11 aparitii in Premier League.

 

Vazut in momentul transferului drept omul potrivit sa-l inlocuiasca pe Luis Suarez in primul 11 al lui Brendan Rodgers, Markovic va juca alaturi de Nani si Robin Van Persie.

 

OFICIAL | Barca l-a vandut pe Denis Suarez

FC Barcelona l-a cedat pe Denis Suarez la Villarreal. Jucatorul, care a impresionat ins ezonul trecut la Sevilla, unde a jucat 46 de meciuri si a dat sase goluri, le-a adus catalanilor doar 4 milioane de euro in conturi.

 

Barca va avea insa o optiune de transfer, in cazul in care jucatorul va continua evolutiile bune in tricoul celor de la Villarreal.

 

Borussia l-a luat pe Joo-Ho Park

Fundasul sud-coreean Joo-Ho Park, de la Mainz, a semnat un contract pe 3 ani cu Borussia Dortmund, suma de transfer fiind estimata de presa germana la 3 milioane euro, relateaza AFP. 

 

Internationalul sud-coreean de 28 ani, care joaca pe postul de fundas stanga, va colabora din nou la Dortmund cu antrenorul Thomas Tuchel, cu care a lucrat si in primul sau sezon la Mainz. 

 

Joo-Ho Park si-a inceput aventura in Europa la FC Basel, in 2011, cu care a castigat 2 titluri consecutive inainte de a ajunge in Bundesliga, la Mainz.

 

Bayern il ia pe Kingsley Coman de la Juve

Gazzetta dello Sport anunta ca francezul Kingsley Coman va juca sub comanda lui Pep Guardiola in urmatorul sezon.

 

Potrivit sursei citate, tanarul mijlocas de 19 ani va fi imprumutat de Bayern in schimbul unei sume cuprinse intre 7 si 8 milioane de euro.


Daca va impresiona in acest sezon, Bayern il va putea achizitiona definitiv in schimbul altor 20 de milioane de euro.


Coman a fost luat de Juventus de la PSG, in urma cu un an. Acesta a semnat din postura de jucator liber la acea vreme.

 

14 meciuri a jucat Kingley Coman in sezonul trecut al Serie A, fara sa marcheze vreun gol.

 

In locul lui Coman, Juventus vrea sa-l aduca pe internationalul german Julian Draxler, de la Schalke 04.


Sursa: sport.ro
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑