Paradoxul Juve: cel mai slab inceput de sezon in ultimii 103 ani, dupa vara in care a spart peste 110 mil de euro pe transferuri



031 августа 2015
 width=
Pentru prima oara in istorie, Juventus nu are puncte dupa primele 2 etape de campionat. Echipa din Torino a pierdut, aseara, superduelul cu AS Roma, scor 1 la 2. Totodata, formatia Inter Milano a obtinut o noua victorie.

 

Pjanic a executat impecabil lovitura libera in minutul 61. Aceasta insa nu a fost ultima pastila amara de aseara pentru Juventus. Evra a primit al 2-lea cartonas galben pentru un nou fault si a fost eliminat. In cateva secunde, Dzeko a marcat si el pentru AS Roma. Tot ce a putut face campioana Italiei a fost golul de onoare. Dybala a inscris pe final de meci. Astfel, AS Roma s-a impus cu 2 la 1 si are 4 puncte. Juventus insa nu are puncte acumulate in primele 2 etape din Serie A. Un start de sezon foarte bun are, in schimb, un alt grand italian. Inter a castigat partida din deplasare cu gruparea Carpi, scor 2 la 1. Jovetic a reusit dubla. 

 

Inter are 6 puncte din 6 posibile. In Spania, Atletico Madrid a castigat lejer partida cu Sevilla, scor 3 la 0. Koke, Gabi si Jackson Martinez si-au trecut numele pe lista marcatorilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑