Dinamo, singura echipă neînvinsă din Liga 1, pleacă în cantonament la munte



031 августа 2015

**Dinamo, singura echipă neînvinsă din Liga 1,** pleacă în cantonament la munte

VIDEO Pandurii - Dinamo 2-2. Roș-albii au scos o remiză in-extremis la Severin, grație golului marcat de Harlem Gnohere (90+4), și au rămas singurii neînvinși în actuala ediție a Ligii 1.

Chiar dacă echipa se află pe locul doi în clasament, la trei puncte de liderul Astra, Mircea Rednic, antrenorul ”câinilor” este mulțumit de modul în care s-a prezentat echipa, dar a promis că după pauza competițională aceasta va arăta mult mai bine.

În acest sens, ”Puriul” a stabilit un cantonament în care va pleca cu echipa la Poiana Brașov, după cum se arată într-un comunicat postat de site-ul oficial al clubului. 

Dinamoviștii se vor reuni miercuri 2 septembrie, atunci când este programată și plecarea cu autocarul spre stațiunea montană. Fără Vytautas Cerniauskas și Steliano Filip, convocați la loturile naționale, echipa din Ștefan cel Mare se va instala la Hotel ”Ramada” din Brașov, ședințele de pregătire fiind programate pe Stadionul ”Forex” din orașul de la poalele Tâmpei.

Următorul meci oficial al dinamoviștilor se va disputa joi, 10 septembrie 2015, cu Pandurii, la Severin, în primul tur al Cupei Ligii Adeplast. Partida, care va începe la ora 21:45, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑