Guilherme admite că Steaua s-a chinuit cu Viitorul: "Echipa n-a jucat cel mai bun fotbal"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Guilherme admite că Steaua s-a chinuit cu Viitorul:

VIDEO Steaua - Viitorul 1-0. Cu cele trei puncte cucerite pe Arena Națională, Steaua a revenit pe podiumul Ligii 1, golul decisiv fiind marcat de Nicușor Stanciu, din lovitură liberă. Stanciu a fost lăudat de colegii săi pentru prestația de duminică. Guilherme a declarat la Digi Sport Special:

"Un gol foarte frumos, ne-a ajutat foarte mult, chiar dacă echipa n-a jucat cel mai bun fotbal azi. Cred că cele mai importante sunt cele trei puncte. Viitorul e o echipă bună, o echipă organizată, cu jucători tineri, cu jucători de calitate, dar cred că am demonstrat valoarea de echipă a noastră, ne-am aparat mai bine și am câștigat cele trei puncte. Stanciu e un jucător de mare calitate, cred că a demonstrat azi și în fiecare meci".

Fundașul brazilian adus de la Petrolul se bucură că el și restul jucătorilor Stelei care nu sunt implicați în preliminariile Euro 2016 vor avea parte de o bine-meritată odihnă cauzată de etapa internațională: "Cred că ușor-ușor vin victoriile și din cauza asta muncim în fiecare zi. E bine că acum avem pauză de națională, o să muncim mai mult fizic și ne pregătim mai bine pentru campionat".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑