Milsami se apropie de lideri: Campioana Moldovei a batut-o pe Academia si a urcat pe locul 5 - VIDEO



031 августа 2015

Cu doua infrangeri in debut de campionat, Milsami Orhei trage tare pentru a nu pierde contactul cu liderele. Campioana Moldovei a batut-o ieri pe Academia si a urcat pe locul 5, insa mai are de jucat si restanta cu Dacia.

 

Dupa infrangerea usturatoare cu Sheriff, scor 0 la 3, Milsami s-a razbunat ieri pe Academia si s-a impus cu 2 la 0. Orheienii au deschis scorul dupa o jumatate de ora de joc, prin Alexandru Antoniuc. Mijlocasul nationalei Moldovei a marcat cu capul in urma unui corner. 


Si in partea secunda Milsami a fost cea mai periculoasa, insa mingea nu dorea sa intre in poarta adversa. Intr-un final, in minutul 92, Eugen Slivca a marcat pentru 2 la 0, cu un sut frumos din afara careului. 


Acesta a fost primul gol inscris de Slivca la Milsami. Astfel, campioana se impune cu 2 la 0 si se apropie de lideri. 


Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: “Dacă am fi marcat al doilea gol mai devreme, jocul ar fi decurs mai liniştit, dar aşa a persistat o mică nervozitate. În general am dominat şi a fost un meci frumos. ” 

 
Iurie GROSEV, ANTRENOR FC ACADEMIA: “Este greu de comentat după un astfel de meci. Principala problemă a echipei este lipsa de motivaţie, lipseşte acea dorinţă de a ieşi pe teren şi a învinge.” 

 
In urmatoarea runda, care se va desfasura peste doua saptamani, Milsami va juca pe teren propriu derby-ul cu Zimbru. Intre timp Milsami s-a despartit de fostul mijlocas al nationalei, Alexandru Suvorov, care a parasit echipa, in urma unui acord cu sefii clubului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑