Rossi, din nou primul: A castigat Grand prix-ul Marii Britanii si este foarte aproape de un nou titlu mondial - VIDEO



031 августа 2015

Pilotul de la Yahama, Valentino Rossi, a castigat aseara Grand prix-ul Marii Britanii si este foarte aproape de un nou titlu mondial. Intre timp, Marc Marquez a cazut in turul 12 si a abandonat. Spaniolul a ratat astfel sansa de a castiga al treilea titlu consecutiv la Moto GP.

 

Italianul Valentino Rossi a revenit pe prima pozitie in clasamentul general dupa ce a castigat cursa de la Silverstone, desfasurata pe ploaie. Supranumit Il Dottore, italianul s-a impus in a 4-a sa cursa din acest sezon si s-a distantat la 12 puncte de urmaritorul sau, spaniolul Jorge Lorenzo. Marc Marquez, la randul sau, era obligat sa obtina puncte in cursa de ieri, pentru a pastra sanse matematice la castigarea titlului, dar a abandonat. In turul 12, el se afla in lupta directa cu Rossi, cand a pierdut controlul motocicletei si a iesit in decor. 


Marquez nu a mai revenit pe pista si a ratat matematic sansa de a castiga al treilea titlu consecutiv la Moto GP. In clasamentul general, Rossi are acum 236 de puncte, fiind urmat de Lorenzo - cu 224 de puncte, iar Marquez a ramas pe 3, cu 159 de puncte. Podiumul in cursa de aseara a fost monopolizat de italieni. Dupa Rossi, s-au clasat cei doi piloti de la Ducatti, Danilo Petrucci si Andrea Dovizioso. 


Peste 2 saptamani, spectacolul pe doua roti de la Moto GP revine cu Grand Prix-ul din San Marino. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑