Becali a anunțat clubul la care vrea să plece cu jucătorii Stelei: "Iau Astra! Am stadion și joc în Liga Campionilor"



031 августа 2015

Becali a anunțat clubul la care vrea să plece cu jucătorii Stelei: **

La 12 ani distanță de ziua în care a preluat Steaua, Gigi Becali regretă mutarea care i-a adus "puşcărie şi lacrimile familiei", după cum a declarat finanțatorul campioanei României la fotbal. Gigi Becali este gata să cedeze clubul în iarnă, dar şi să se implice la altă echipă din Liga I.

Becali pare să fie din ce în ce mai serios în tentativa de a renunța la club în favoarea Armatei. Patronul Stelei are de gând să discute zilele următoare cu Ministrul Apărării, Mircea Dușa, pentru a vedea termenii în care ar putea avea loc cedarea echipei.

Gigi Becali spune că se gândește să plece la o rivală din Liga I. Nu la FC Voluntari, cum anunțase duminica, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, ci la Astra, unde i-ar putea lua locul lui Ioan Niculae.

Niculae are probleme legale din ce în ce mai grave și interesul lui pentru echipa de fotbal nu mai este aceleași cote înalte. "Am 10 jucători pe care îi iau cu mine și plec la o echipă din play-off, de exemplu la Ioan Niculae. Mai iau 4-5 milioane de euro și iau Astra. Am stadion și joc în Liga Campionilor. Sunt și eu om și nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forță de război, nu mai am putere. Sunt în vale, cobor, am făcut 57 de ani!", a declarat Becali la Romania TV.

Becali așteaptă discuție decisivă cu Mircea Dușa: "Îmi dau cuvântul de onoare că le dau echipa asta. Îl caut pe ministru și discut cu el. Trebuie să vorbesc cu un om care are putere, nu cu Boroi. Îi spun că i-o las pe locul 1 la iarnă și că iau doar 7-8 jucători. Mă duc la altă echipă și le demonstrez că nu se câștigă titlurile cu un fanion. Mă duc la altă echipă și iau titlul".

Totodată, Gigi Becali este convins că Steaua va retrograda fără banii și fotbaliștii săi: "Să îi vedeţi la anul, de fapt nu la anul, că sunt în play-off, anul următor retrogradează!".

Mircea Dușa, Ministrul Apărării Naționale, a anunțat că CSA va înscrie o echipă de fotbal în Liga 4 începând cu sezonul 2016/2017, așa cum a anunțat sâmbătă site-ul www.digisport.ro, după ce grupele de copii și juniori din Ghencea vor fi reînființate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑