Şi-a încheiat evoluţia! Maria Şarapova se retrage de la US Open



031 августа 2015
Foto: quotationof.com

Rusoaica Maria Şarapova s-a retras de la US Open din cauza unei accidentări la genunchi. Este pentru a doua oară în ultimii trei ani când Şarapova renunţă la ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Maria Şarapova nu a mai jucat niciun meci de la Wimbledon, acuzând o accidentare la genunchi. Duminică noaptea, tenismena din Rusia a anunţat că nu va putea concura nici la US Open, pentru că nu a avut destul timp pentru recuperare.

"Din nefericire nu voi fi capabilă să concurez în acest an la US Open. Am făcut tot ce a fost posibil pentru recuperare, dar nu am avut timp suficient pentru asta. Tuturor fanilor mei vreau să le transmit că voi evolua la turneele din Asia în câteva săptămâni şi sunt încrezătoare că voi încheia anul sănătoasă şi plină de forţă", a spus rusoaica Maria Şarapova. 

Asociaţia americană de tenis a anunţat că rusoaica Daria Kasatkina, în vârstă de doar 18 ani, o va înlocui pe Şarapova pe tabloul principal a competiţiei de la New York. Kasatkina va juca prima partidă marţi, împotriva compatrioatei sale Daria Gavrilova.

Cel de-al patrulea turneu de Mare Şlem al anului, US Open a început în data de 31 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑