Fanii maghiari abia așteaptă meciul cu România: "Am mare încredere în băieţi!"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Fanii maghiari abia așteaptă meciul cu România:

Digi Sport a fost prezent la ultimul meci disputat pe stadionul unde România joacă vineri meciul orgoliilor, cu Ungaria, în preliminariile EURO 2016. Tricolorii sunt lideri după 6 etape, au 14 puncte, cu 3 mai multe decât naţionala antrenată de neamţul Bernd Storck.

Fanii maghiari au uitat cum e să câştigi împotriva României şi visează la o victorie. Tricolorii nu au pierdut cu Ungaria în ultimele 9 meciuri, iar ultimul eşec datează din 1981.

În meciul tur, din octombrie anul trecut, Ungaria a egalat la 1 prin Dzsudzsak, cu doar 8 minute înainte de final, după ce Rusescu deschidea scorul în prima repriză.

"Eu sper foarte tare că îi vom învinge pe români, am mare încredere, am încredere în băieți. Măcar un scor egal să obținem, dar victoria ar fi cea mai bună. Despre înfrângere nu poate fi vorba", a spus un fan al Ungariei.

"Nici să nu atacăm. Doar un gol scurs așa, abia să treacă de linia porții. Așa cum au făcut ei când era 2-2. In ultima clipă abia a trecut de linia porții. E, asta le doresc să se întâmple aici", este mesajul unui alt suporter.

România va juca vineri pe stadionul lui Ferencvaros, cel mai nou din Ungaria, inaugurat anul trecut. Arena de 20.000 de locuri va fi sold out la ora meciului. Tricolorii vor fi încurajaţi din tribune de 1000 de fani.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Groupama Arena din Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑