Dunărea Călăraşi - Energia Tg. Jiu 27-26. Victorii pe linie pentru gazde în acest sezon



031 августа 2015

 

**Dunărea Călăraşi - Energia Tg. Jiu 27-26.** Victorii pe linie pentru gazde în acest sezon

Dunărea Călăraşi a câştigat la limită şi al treilea meci din Liga Naţională. Echipa antrenată de Aihan Omer s-a impus cu 27-26 în faţa Energiei Târgu-Jiu.

Dunărea Călăraşi a reuşit a treia victorie consecutivă în campionat, în faţa Energiei Târgu-Jiu. Echipa antrenată de Aihan Omer s-a distanţat pentru trei goluri în minutul 10 (5-2). Ucraineanul Gurkovsky a marcat de şase ori pentru Dunărea, iar la pauză gazdele au condus cu 16-13.

Interul dreapta al Energiei, Florin Acatrinei, a ratat egalarea după pauză, de la 7 metri, când a fost blocat de Brahznyk . Aruncarea s-a repetat, dar şi de această dată portarul Dunării a fost de netrecut.

"Determinare au avut băieții, n-am reușit să dăm cu ea în poarta, din situații unu la unu cu portarul, aici încă mai avem de lucru" a declarat antrenorul gorjenilor.

Tot Acatrinei a fost însă cel care a reuşit egalarea la 18. Pe final, Alin Şania a fost starul gazdelor, care s-au distanţat la patru goluri (26-22), însă nu au avut un final liniştit.

Cei mai buni jucători ai Dunării au fost Gurkovsky şi Şania. Cei doi au conlucrat perfect pentru golul care a stabilit, practic, învingătoarea. Florin Acatrinei a stabilit rezultatul final în ultima secundă, 27-26 pentru Dunărea. A fost al treilea succes la un gol obţinut de echipa lui Aihan Omer.

"Îmi place suspansul, dar nu chiar așa, să terminăm toate meciurile la un gol. Totuși, când se termină cu victorie e foarte plăcut" a recunoscut Aihan Omer. "Este un început de campionat destul de dificil, dar sunt bucuros că avem 3 victorii din 3 meciuri. Sper să o ținem la fel până la final" a completat Alin Șania.

Patru echipe au punctaj maxim după primele trei etape din Liga Naţională de handbal masculin.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑