Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe iubita lui de 21 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis Sandrei pe o retea de socializare



031 августа 2015
 width=
Adrian Mutu isi pastreaza optimismul in amor si pare decis sa faca primul pas pentru o noua casnicie. A treia. El a cerut-o de sotie pe iubita sa, Sandra Bachici, in varsta de 21 de ani.

 

Anuntul a fost facut pe retelele de socializare si este insotit de o pasionala declaratie de dragoste.Cei doi si-au facut publica relatia in urma cu 7 luni, imediat ce Sandra a rupt logodna cu Laszlo Sepsi, fost coleg de nationala, cu Mutu.

 

Dupa 7 luni, in care s-a mandrit adeseori cu iubita sa pe retelele de socializare, Adrian Mutu a facut duminica noapte si marele anunt: logodna. Fotbalistul a publicat o poza cu Sandra, dar si una cu un inel cu diamante. Alaturi si-a declarat sentimentele: "Iubirea pentru tine m-a facut sa pierd echilibrul/Am cazut in bratele tale, detii controlul asupra mea/Trupul tau este inchisoarea si eu ii sunt prizonier/ Si nu vreau sa ies niciodata, condamnat sunt fericit."

 

Versurile sunt ale melodiei "Promise", cantata de Romeo Santos si Usher. Si, culmea, sunt in spaniola, limba vorbita de fosta sa sotie, Consuelo.

 

Sandra este fosta Miss Romania si candva logodnica fotbalistului Laszlo Sepsi.

 

Doar ca acum tanara de 21 de ani pare indragostita pana peste cap de Mutu. Iata ce spunea recent: ''Doar o data in viata crezi cu adevarat ca ai gasit pe cineva care pur si simplu iti poate da lumea peste cap, ii spui lucruri pe care nu le-ai mai impartasit unui alt suflet si el absoarbe tot ce spui. Te iubesc!''

 

Nici Mutu nu si-a ascuns sentimentele. "Daca stiam ca ma voi indragosti de tine, te-as fi cautat mai mult si te-as fi gasit mai devreme… Si eu te iubesc!" - i-a raspuns el iubitei.

 

Inca din luna mai aparusera zvonuri despre o posibila casnicie. Pe atunci, Mutu parea totusi mai echilibrat in declaratii. Acum, insa, Mutu a prezentat-o pe viitoarea sotie si fiicelor sale, nascute dupa cei 9 ani petrecuti alaturi de Consuelo.

 

De altfel, Mutu credea la un moment dat ca sud-americanca este sotia perfecta pentru el: "Cu siguranta, eu cred ca o sa fie ultima (casnicie - n.n.), pentru ca avem deja o varsta, am ajuns la maturitate, mi-am dat seama ca pentru copilarisme nu prea mai e loc. Sa ai o familie e un lucru foarte important, sa ai pe cineva drag acasa, care te asteapta atunci cand te intorci, cand lucrurile nu merg asa cum vrei tu. De o persoana calda, care sa te faca sa te simti bine, e intotdeauna nevoie, iar eu cred ca cu Consuelo e exact ceea ce imi place, imi da liniste, imi da serenitatea de care eu am avut nevoie si o sa am nevoie in continuare" - spunea Adrian Mutu in 2008.

 

La fel ca in viata personala, fotbalistul alintat candva "briliantul", si-a gasit cu greu echilibrul si in fotbal. Aflat la final de cariera, Mutu este legitimat acum la o echipa din India.


Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑