TSKA ramane invincibila: Militarii au reusit a saptea victorie consecutiva in campionatul Rusiei - VIDEO



031 августа 2015

Formatia TSKA Moscova este de neoprit in campionatul Rusiei. Militarii au reusit aseara a saptea victorie consecutiva si a luat inca din startul campionatului o obtiunea serioasa pentru obtinerea unui nou titlu national.

 

TSKA Moscova a reusit ieri o victorie norocoasa in deplasarea de la Kuban, scor 1 la 0. Dupa o prima repriza alba, militarii au avut sansa de a deschide scorul. In minutul 50, fundasul nationalei Moldovei si al echipei Kuban, Igor Armas, a faultat in careu, insa Bibras Natcho a ratat penalty-ul. Pe final de meci, in minutul 88 TSKA a reusit totusi sa inscrie. A facut-o prin Nababkin. 


In ultimele clipe ale meciului, Kuban a fost si ea aproape de gol. A primit un penalty, dar portarul nationalei Rusiei Igor Akinfeev a fost de nebatut. S-a incheiat cu victoria la limita a celor de la TSKA, echipa care obtine al saptelea succes consecutiv. Militarii sunt pe primul loc in Rusia, cu maxim de puncte - 21, fiind urmati in clasament de o alta grupare moscovita, Lokomotiv, care are cu 4 puncte mai putin. Tot ieri, aceasta a trecut pe teren propriu, cu scorul de 2 la 1 de Krasnodar. Oaspetii au marcat primii prin Smolov, dar Lokomotiv a intors rezultatul gratie reusitelor lui Niasse si Kasaev. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑