Succes răsunător pentru Romain Febvre. Francezul a devenit campion mondial în Motocross



031 августа 2015
foto: mx2k.com

Francezul Romain Febvre a devenit campion mondial în Motocross cu două etape înainte de sfârşitul competiţiei. Acest lucru a fost posibil după ce Febvre a încheiat pe locul doi Marele Premiu al Olandei.

Romain Febvre a cucerit titlul de campion mondial la Motocross, chiar la debutul său această competiţie.Totuşi, în Marele Premiu al Olandei, francezul nu a avut parte de o evoluţie uşoară.

Febvre a încheiat prima cursă abia pe locul cinci, în timp ce Shaun Simpson a triumfat în prima manşă. Britanicul a trecut linia de finiş după 34 de minute şi şase secunde. Pe locul doi a terminat Gautier Paulin, iar podiumul a fost completat de rusul Evghenii Bobrîşev.

În a doua cursă s-a impus Bobrîşev, iar Marele Premiu al Olandei a fost câştigat de Shaun Simpson. Totuşi, marele învingător al zilei a fost Romain Febvre. El s-a clasat pe locul doi la general şi s-a distanţat la 102 puncte faţă de al doilea clasat Paulin şi şi-a asigurat titlul de campion mondial cu două etape înainte de sfârşitul sezonului.

La sfârşitul cursei, Febvre şi-a dat seama cu greu că este deţinătorul titlului mondial.

"Nu îmi ajung cuvinte să le mulţumesc celor din echipa mea. Ei au făcut o treabă bună în fiecare etapă. În primul meu an, fiind un începător, am câştigat acest campionat. Nu conştientizez încă ce mi s-a întâmplat. Voi încerca să savurez acest moment. Anul viitor voi încerca să fiu şi mai bun", a spus campionul mondial în Motocross, Romain Febvre. 

Ultimele două etape din Campionatul Mondial de Motocross vor avea loc în Mexic şi SUA.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑