Becali nu glumește! ”Le dau echipa gratis și le dau și jucătorii și palmaresul, că nu-l au”



031 августа 2015

 

**VIDEO** Becali nu glumește! ”Le dau echipa gratis și le dau și jucătorii și palmaresul, că nu-l au”

Patronul Stelei, Gigi Becali, chiar nu glumește. Dacă unii au crezut că afirmațiile sale ”Vând Steaua și plec la Voluntari sau la Astra” sunt gratuite, se pare că finanțatorul campioanei României s-a săturat. Intrat în direct, prin telefon, la Digi Sport Special, Becali a ținut să clarifice situația și să-și explice declarațiile.

„Vreau să-l rog pe Marius Lăcătuș să-mi zică și mie câte acțiuni are Rădoi sau câte acțiuni are Olăroiu la Steaua. A zis că știe, dar nu știe bine. La Steaua, dacă ai acțiuni, trebuie să dai 300 de mii de euro lunar.

Eu nu fac niciodată afirmații gratuite. Nu mai pot să glumesc și, dacă glumesc, e un sâmbure de adevăr. Nu am făcut nicio glumă, am spus lucrurile clar: dau echipa și o dau și cu 3,5 milioane de euro care trebuie încasați din drepturi TV. O dau cu zero și le dau și jucătorii și palmaresul, că nu-l au. Dacă aveau palmares, începeau din Liga 1, nu din divizia D.

O să vedeți la conferință că palmaresul și istoria sunt ale mele. Păi ce? actele mele vizate de judecător nu mai sunt bune? Eu vorbesc pe acte și știu că palmaresul este la noi. E logic”, a declarat Gigi Becali, care a anunțat că marți, 1 septembrie, de la ora 14:00, va organiza o conferință de presă în care va demonstra că deține palmaresul echipei pe care o patronează. Conferința de presă a patronului Stelei va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

„Este foarte greu să mai ții echipa și eu ce vreau defapt. Luați, tată, Steaua, eu am 10 jucători pe care îi iau. Mă asociez cu o echipă care are Primărie în spate, am spus de Astra că mi-a venit așa... E posibil, dar nu vreau. Nu vreau cu Astra, vreau o echipă finanțată de Primărie, să dea 3 milioane Consiliul Județean, din drepturi tv să mai intre 3 milioane și cu 6 milioane să trăiască echipa, câștig campionatul și, dacă mă ajută Dumnezeu, joc și în Champions League, mai încasez și mă duc sus, dacă nu, asta e”, a mai spus Gigi Becali.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑