Cristian Lopez a marcat de trei ori cu FC Botoşani. Primul hat-trick al sezonului în Liga 1



031 августа 2015

 

**VIDEO** Cristian Lopez a marcat de trei ori cu FC Botoşani. Primul hat-trick al sezonului în Liga 1

Cristian Lopez a fost, indiscutabil, eroul partidei dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, cea care a încheiat etapa a noua din Liga 1.

Atacantul spaniol, care în trecut a evoluat la echipa a doua a celor de la Real Madrid, a reuşit să marcheze de trei ori împotriva moldovenilor şi a devenit astfel autorul primului hat-trick din actuala ediţie a Ligii 1.

Ibericul de 26 de ani a deschis scorul după doar un sfert de oră de joc, când a controlat perfect o pasă de peste 40 de metri şi a finalizat fără speranţe pentru Iliev.

Lopez a dublat avantajul echipei sale în minutul 21, cu o finalizare simplă din interiorul careului, după o fază controversată.

Jucătorul clujenilor şi-a completat hat-trick-ul la 13 minute de la reluare, când a protejat excelent după o pasă primită de la Belleck şi apoi a tras perfect la colţul lung.

Cristian Lopez a fost foarte aproape de a realiza şi o altă performanţă împotriva Botoşaniului. Spaniolul a irosit o ocazie uriaşă în secunda 19 a meciului şi a ratat astfel şansa de a marca cel mai rapid gol al sezonului.

Astfel, cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat rămâne cel înscris după 68 de secunde de Denis Alibec împotriva nou-promovatei FC Voluntari, în etapa a şaptea.

Până la partida cu FC Botoşani, Lopez marcase un singur gol în Liga 1, în victoria cu 1-0 în faţa Petrolului, în runda a şasea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑