Verona - Lazio 1-1. Echipa lui Ștefan Radu a urcat pe locul 3 în Serie A



031 октября 2014

 

**VIDEO** Verona - Lazio 1-1. Echipa lui Ștefan Radu a urcat pe locul 3 în Serie A

Lazio și-a întrerupt seria succeselor la Verona, dar a urcat pe locul trei în clasament după egalul cu trupa lui Andrea Mandorlini.

Ștefan Radu a fost căpitanul bianco-celeștilor, care au reușit să deschidă scorul pe finalul primei reprize prin Lulic. Bosniacul a profitat de gafa lui Moras și a marcat din apropiere al doilea gol din acest sezon.

Luca Toni a luat meciul pe cont propriu după pauză. Mai întâi a tras în plasa laterală cu un voleu dintr-o poziție dificilă, iar două minute mai târziu a trimis cu capul puțin peste transversală.

Cavanda a rupt echilibrul partidei după ce l-a tras de mînă în careu pe Gomez și a văzut al doilea galben. Luca Toni a transformat de la 11 metri însă Verona nu a reușit să profite până la final de superioritatea numerică din teren.

Lazio înregistrează primul egal din acest sezon și arată ca o echipă capabilă să lupte pentru un loc de Liga Campionilor. În urma duo-ului Juventus - Roma, în campionat urmează 4 echipe cu câte 16 puncte: Lazio, Milan, Sampdoria și Udinese.

Echipele:

HELLAS VERONA: Rafael - Martic (46 Sorensen), Marquez, Moras, Agostini - Campanharo, Tachtsidis (78 A. Ioniță), Hallfredsson - Nico Lopez, Toni, Jankovic (46 G. Taleb). Antrenor: A. Mandorlini


LAZIO: Marchetti - Cavanda, Ciani, De Vrij, Șt. Radu - Onazi (59 A. Gonzalez), Biglia, Parolo - Candreva, Djordjevic (87 Klose), Lulic (59 F. Anderson). Antrenor: S. Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑