EXCLUSIV Marius Alexe despre atmosfera de la Dinamo, după eșecul din Cupă: "A venit ca o palmă!"



031 октября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Marius Alexe despre atmosfera de la Dinamo, după eșecul din Cupă:

Marius Alexe (24 de ani) a oferit un amplu interviu pentru Digi Sport, în care a vorbit despre revenirea sa după accidentare, dar și despre derby-ul cu Steaua pe care Dinamo îl va disputa vineri seară pe Arena Națională. Alexe, fotbalist cu 7 selecții la echipa națională, a avut numai cuvinte de laudă pentru Lucian Sânmărtean, mijlocașul marii rivale.

"Am căutat de la bun început să intru pe teren atunci când sunt sută la sută. Poate de aceea și durat mai mult. Condiția mea fizică a crescut și sper ca asta să se vada și la următoarele meciuri. Am încercat să-mi ajut echipa cât mai mult. A fost nesperat și pentru mine.

Nu știam cum o să fie după o accidentare atât de lungă, însa sunt bucuros că am avut oameni lângă mine care m-au ajutat foarte mult și sper să se vadă pe teren în continuare.

Când te uiți la etape, te uiți la meciul cu Steaua. A venit și momentul duelurilor contra lor. Toate derby-urile sunt speciale. Îmi doresc foarte mult să câștigăm, dacă reușesc să și înscriu cu atât e mai important și mai frumos și pentru mine", a spus Alexe, în exclusivitate pentru Digi Sport.

...despre Steaua: "Este o echipă foarte bună, a jucat atât în UCL, cât și în Europa League. E clar ca i-a ajutat foarte mult. Sunt o echipă bine legată, la mijloc îl au pe Sânmărtean, care cred că le face tot jocul. Dă pase decisive, este tot timpul în centrul jocului și îi ajută foarte mult".

...despre Sânmărtean: "Este genul de mijlocaș care iese în evidență. Este mereu în centrul atenției, de aia este și un fotbalist mare și cred că a făcut meciuri foarte bune în acest tur de campionat și în Europa".

...despre Derby de România: "Îmi doresc foarte mult! Când am început duelurile contra lor am început cu victorii și îmi doresc să am din nou acel sentiment. E foarte frumos, toată lumea e bucuroasă și îmi doresc ca toți dinamoviștii să simtă asta".

...despre atmosfera din vestiar după eliminarea din Cupă: "Am încercat să ne unim. A venit ca o palmă, a fost o partidă mai delicată. Am luat gol și nu am reușit să mai revenim, chiar dacă am atacat toată repriza a doua, însa ăsta e fotbalul. Avem timp până la meciul cu Steaua să ne mobilizam foarte bine și să încercăm să câștigăm acest meci".

...despre suporterii lui Dinamo: "Sunt sigur că vor face o atmosferă senzațională. S-au mobilizat foarte bine și ei. Ne dorim să ne ridicăm la nivelul lor pentru că știm că vor fi foarte mulți pe stadion și le vom face o bucurie atât de mare".

...despre accidentarea lui Nicușor Bancu: "Este păcat că se întâmplă asta pe un teren de fotbal. E un fotbalist foarte bun, l-am simțit când am jucat împotriva lor. Trebuie să fie ajutat, pentru că are o carieră în față și cu siguranță poate să și revină, să ajungă un fotbalist bun".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑