Pancu, fără speranțe: "Ni se spune că luăm banii luni sau marți, dar nu se știe care luni și care marți "



031 октября 2014

 

Lipsa banilor și-a spus cuvântul la Rapid. Eliminați din Cupa Româăniei, competiție pe care au câștigat-o de 13 ori până acum, giuleștenii merg la fel de prost și în campionat.

Sunt pe loc retrogradabil, cu doar două victorii în 12 meciuri. Nici măcar promisiunile lui Valerii Moraru nu-i mai impresionează pe rapidiști.

"Lucrurile au început să se miște în club, avem promisiuni că săptămâna viitoare se vor achita două-trei salarii, sperăm să nu rămână doar la stadiul de vorbe, pentru ca jucătorii să aibă încredere și liniște. Finalul de campionat va fi de foc pentru noi, orice pas greșit ne afundă și mai rău și va fi greu de ieșit de acolo.", a declarat Marian Rada.

Marcatorul singurului gol rapidist din partida de joi cu CFR Cluj (1-2 DETALII AICI), nu mai crede în rezolvarea problemelor:

"Sunt doar zvonuri și nimic realizabil până în acest moment. Nicio promisiune ba vă luați banii luni, ba marți, dar nu se știe care luni și care marți.

Avem nevoie să ni se rezolve problemele și apoi să ne ceară să batem și la 5 goluri diferență, dar până atunci nu ne poate spune absolut nimeni nimic. Unii au probleme financiare și chiar dacă vrei să te concentrezi sută la sută, uneori nu poți, la un momnet dat cedezi psihic.", a declarat fotbalistul de 37 de ani.

Rapidiștii nu-i văd cu ochi buni nici pe jucătorii aduși de noul manager sportiv, Mihai Joita.

"Și acești jucători noi nu știu când și cum vor fi plătiți, la noi sunt restanțe. Să ni se dea nouă restanțele și după aia să vină și 30 de jucători noi, nu e nicio problemă.", a conchis Pancu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑