HCM Baia Mare - Larvik, LIVE la Digi Sport 1 (19:00)



031 октября 2014

 

Învinsă la zece goluri de Metz, HCM Baia Mare trebuie să facă un meci mare cu Larvik, în a treia etapă din grupele Champions League.

Câștigătoare a competiției acum 4 sezoane, echipa din Norvegia se poate lăuda cu un palmares incredibil. Larvik are 16 titluri şi nu a mai pierdut în campionat de cinci ani.

Norvegiencele au maximum de puncte şi în grupa HCM-ului, cu cea mai bună defensivă din competiţie.

"Fetele trebuie să demonstreze că au valoare și merită să joace în Champions League. Îmi doresc din tot sufletul să arate acest lucru vineri.", a declarat Costică Buceschi, antrenorul celor de la HCM Baia Mare.

De aceeași părere sunt și jucătoarele din Ardeal:

"Trebuie să câștigăm și să jucăm mai bine, avem o echipă foarte bună și vrem toți să câștigăm meciul asta.", a spus Gabriella Szucs.

Și Gheorghe Tadici este alături de campioana României: "E nevoie de o victorie pentru handbal, pentru Baia Mare, pentru HCM, pentru HCM ca reprezentantă a handbalului românesc în Liga Campionilor".

Meciul HCM Baia Mare - Larvik, din etapa a treia a Champions League, este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 19:00. Cele mai importante faze vor putea fi văzute pe site-ul digisport.ro după finalul partidei.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑