Derby fără prime? "Suntem motivaţi mereu, mai ales cu Dinamo" / "Cea mai mare primă e victoria"



031 октября 2014

 

**VIDEO** Derby fără prime?

Derby-ul Steaua - Dinamo a ajuns la episodul cu numărul 131 în campionat şi este pe punctul de a lua startul. Duelul, care datează de 66 de ani, se anunţă a fi, ca de fiecare dată, foarte încins.

"Câinii" întâlnesc liderul Ligii 1 şi speră să încheie seria rezultatelor dezastruoase din meciurile directe. 1285 de zile au trecut de la ultima victorie a alb-roşiilor în confruntările cu marii rivali. Ofensiva campionilor este, însă, una de temut. Chiar dacă steliştii l-au pierdut pe Rusescu, titular va fi Keşeru, aflat la cel mai bun sezon din carieră. A marcat 11 goluri în 12 partide.

"Steaua ・ Dinamo e un meci deschis oricărui rezultat. Ei sunt favoriţi, dar eu mă bazez mult pe dorinţa jucătorilor tineri şi pe ceea ce pot ei să arate pe teren. Cine e cel mai bun să câştige", a declarat Flavius Stoican.

De cealaltă parte, Alexandru Chipciu a afirmat că speră ca Steaua să îşi domine rivala şi să se impună: "O să fie un meci de campionat, un derby, datorită presiunii care se pune pe acest meci de către suporteri. Sper să fie un spectacol frumos, în care noi să câştigăm şi să ne dominăm adversarul."

Spre deosebire de anii trecuţi, oficialii granzilor României nu s-au mai întrecut în oferit prime pentru victorie.

"Pe noi ne motivează orice meci, mai ales un meci cu Dinamo, suntem motivaţi mereu. La Steaua cred că motivarea a fost una din cauzele succesului", a mai afirmat Chipciu.

"Primă mai mare decât o victorie împotriva Stelei nu cred că poate să existe", a completat şi Ionel Dănciulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑